2 febrer, 2021
Agenda

Prendre el cos a l’educació

Curs per a docents de tots els nivells educatius centrat en les pràctiques de cos realitzades a l’aula i organitzat pel Mercat de les Flors de Barcelona dins del seu programa educatiu.

El Mercat de les Flors planteja el seu curs 2020-2021 de formació permanent al professorat de tots els nivells educatius (escola bressol, educació infantil, primària i instituts) en format telemàtic degut a la pandèmia. L’objectiu és seguir compartint activitats o projectes pràctics amb 6 grups de treball reduïts (distribuïts per edats i nivells escolars) i l’acompanyament d’unx coreògrafx.

 

El curs s’ofereix com un espai per al diàleg i l’intercanvi entre artistes i professorat, centrat en les pràctiques de cos realitzades a l’aula per els i les docents participants. Tot compartint un llenguatge artístic i pedagògic per obrir de nou mirades i reflexions per seguir reivindicant el moviment i la dansa a l’escola.

 

Els i les professionals de la dansa que faran l’acompanyament són:

 

> Escola Bressol i/o Educació Infantil:
Anna Rubirola (membre del col·lectiu Big Bouncers i del G.R.U.A-Grup de Recerca d’Universos Artístics)

 

> Educació Primària:
Inés Boza (co-fundadora i directora cia. SenZaTemPo, resident i sòcia fundadora La Caldera) i Claudia Solwat (investigadora, creadora, docent i productora en dansa)

 

> ESO i Batxillerat:
Quim Bigas (treballa dins dels camps de la coreografia, la dramatúrgia i els procediments informacionals entre Barcelona i Copenhaguen) i Constanza Brncic (coreògrafa i ballarina, cap de l’Especialitat en Coreografia i Interpretació al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre)

 

La formació s’inscriu dins del Talla Única, el programa educatiu del Mercat de les Flors per a Infantil i Primària (5-12 anys) per apropar el món de la dansa contemporània al públic escolar i familiar, que inclou formació als i les docents.

 Dates:
Inscripcions fins a l’11 de febrer
Formació telemàtica (16h). El curs es desenvoluparà del 16 de febrer al 20 d’abril (amb dues dates pendents de concretar)
Organitza: Mercat de les Flors
A càrrec de: Anna Rubirola (Big Bouncers, G.R.U.A), Inés Boza (cia. SenZaTemPo, La Caldera), Claudia Solwat, Quim Bigas i Constanza Brncic (CSD-Institut del Teatre)/Coreògrafxs
En el marc de: Talla Única (Programa educatiu Infantil i Primària. Mercat de les Flors)
Més informació, programa, calendari i inscripcions: mercatflors.cat/curs-de-formacio-al-professorat-2021

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb formació en dansa per al professorat

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.