4 desembre, 2018
Notícia

Presentació de la nova Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona

Aquest projecte de ràdios comunitàries, del qual forma part la nova Ràdio Fabra, s'emmarca dins del programa Cultura Viva del Institut de Cultura de Barcelona, i permet connectar projectes radiofònics de tota la ciutat o iniciar línies de recerca sobre la ràdio del futur a través d'un nou Radiolab.

Ràdio Fabra és un mitjà que té com a objectius principals dinamitzar la difusió de continguts dels residents en la Fàbrica, fer visibles els esdeveniments i les comunitats que coexisteixen a l’equipament i difondre els projectes culturals, socials i comunitaris de grups i entitats de la ciutat que emeten els seus programes a través d’aquesta ràdio.

 

La presentació és a càrrec de Daniel Granados, director del programa Cultura Viva, i dels coordinadors del projecte, Efraín Foglia i Antònia Folgera, amb la participació del conjunt de projectes radiofònics que formen part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i de la Ràdio Fabra.

———-

Dates: 4 de desembre

Organitza: Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

A càrrec de: Daniel Granados, Efraín Foglia i Antònia Flogera

Participa: Projectes radiofònics de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de BarcelonaRàdio Fabra

En el marc de: Cultura Viva

———-

Més informació:

barcelona.cat/fabraicoats/fabrica/es/actividad/presentacion-de-la-nueva-xarxa-de-radios-comunitaries-de-barcelona

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.