9 octubre, 2013
Notícia

Presentació del projecte La Lleca

Judit Vidiella, editora de Polièdrica i autora de l'article sobre el projecte "La Lleca", ens informa d'una nova presentació-conferència sobre aquesta experiència a la Facultat de Belles Arts de Barcelona (UB).

La Lleca (“calle” al revés) és el nom d’un col·lectiu format pels performers Lorena Méndez i Fernando Fuentes que, des de 2004, treballa amb homes, dones i joves en reclusió a Ciutat de Mèxic. També és el nom del projecte educatiu i social que porten a terme, juntament amb altres agents de camps com l’antropologia o la psicologia.

 

La performance La Lleca mostra l’experiència personal i política per aconseguir l’alliberament de les persones en ambients de reclusió. L’educació feminista de La Lleca la reprèn com una pràctica dilatada en el temps, instaurant una pedagogia radical dels afectes. Aquesta s’entén com una acció educativa que, pel seu propi procés, és contínua. Les relacions interpersonals es reconstrueixen en la manifestació de l’afectivitat i en la pràctica de la passió creativa com a mètode d’alliberament.

—–

Dates: 10 d’octubre, a les 12:00h. 
Sala de Juntes. Facultat de Belles Arts (UB). 
Organitza: Facultat de Belles Arts (UB).
Participa:
Adrián Arenas Torices, Romina Cabrera Pérez i Lorena Méndez Barrios.
En el marc de: Art i Tecnologia de la Imatge. Especialitat del Màster universitari “ProdArt/ATI” (UB).

—–

Més info:

ub.edu/masterprodart_ati