9 febrer, 2013
Notícia

Presentació del projecte Polièdrica al LABmediació del CA Tarragona

La primavera de 2012 es fa públic l'inici del projecte "Polièdrica" amb l'objectiu d'explicar i compartir aquest procés, impulsat des del LABmediació del CA TARRAGONA, conjuntament amb el col·lectiu SINAPSIS.

Polièdrica neix l’any 2012 en el marc de les accions que acompanyaven el LABmediació (coordinat per Sinapsis), el programa de mediació del Centre d’Art de Tarragona (CA Tarragona) amb direcció de Cèlia del Diego, com a resultat del mandat d’aquest equipament en qualitat de centre especialitzat en mediació.

 

El projecte es presenta el maig de 2012 a l’espai del LABmediació, ubicat al Tinglado 2, amb panells informatius i una taula de consulta comissariada on es proposa una selecció de llibres que es poden consultar in situ. Aquesta sel·lecció respon als tres eixos que, com un punt de partida, senyalen clarament els interessos de Polièdrica: Polítiques culturals de proximitat, polítiques artístiques i pràctiques artístiques col·laboratives.

 

L’objectiu inicial de Polièdrica està orientat a fer difusió, de manera divulgativa, d’aquelles pràctiques artístiques comunitàries desenvolupades en contextos educatius, en relació a espais d’art i a escala de barri en diversos territoris.

 

El Centre d’Art tanca la seva primera etapa el juliol de 2013 perquè l’Ajuntament de Tarragona no renova la licitació a conseqüència de la reestructuració de les condicions de finançament dels centres d’art per part de la Generalitat de Catalunya. Aleshores el projecte Polièdrica es transfereix a Sinapsis amb el compromís de donar-li continuïtat.

—–
Dates: 
Maig de 2012.
Organitza:
LABMediació (CA Tarragona).
A càrrec de: Sinapsis/coordinació del programa LABMediació i del projecte Polièdrica.
—–

Més informació:

poliedrica.cat/que-es-poliedrica/historia

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.