18 juliol, 2016
Notícia

Processos col·laboratius entre artistes i agents locals

"FESCAMP" 2016-2017: ARTISTES SEL·LECCIONATS

FesCamp és un projecte on artistes col·laboren amb entitats locals i mediadors durant el cicle d’un any per generar impacte en el teixit social del municipi de Sant Cugat i els seus barris perifèrics amb projectes i accions que cerquen la sostenibilitat ambiental i el treball amb la comunitat local. El projecte forma part de la Xarxa de Festivals d’Art Públic Transefímers.

 

Els artistes/col·lectius que duran a terme un dels tres processos de co-creació i col·laboració juntament amb agents locals i l’equip de mediació FesCamp a Sant Cugat del Vallés són: Quim Packard (artista visual), Laia Ramos (artista visual), Nus Teatre + Aina Ache (artistes locals/arts escèniques + arts visuals).

 

Els processos creatius tindran un període de desenvolupament d’un any a través del qual els tres artistes seleccionats culminaran la seva tasca el maig del 2017 amb una presentació pública dels processos. Les entitats locals interessades a formar part dels projectes col·laboratius que s’aniran activant amb aquests artistes poden posar-se en contacte amb l’organització a través del seu correu electrònic (consultar enllaç).
———-
Organitza: Fescamp.
A càrrec de: La selecció dels artistes ha estat realitzada mitjançant convocatòria oberta per l’equip organitzador de FesCamp, format per Joana Calsamiglia (biòloga), Marta Carrasco (arquitecta), Sergi Selvas (artista i curador) i Marta Serra (Dra. arquitecta).
Participa: Quim Packard, Laia Ramos, Nus Teatre + Aina Ache/artistes seleccionats. 
———-
Més informació:
fescamp.cat/biennal-2017

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.