27 març, 2020
Notícia

Programa i activitats educatives Museo Patio Herreriano 2020

L'àrea d'educació del Museo Patio Herreriano no només intenta facilitar l'accés del públic als significats complexos que es deriven de les pràctiques artístiques més actuals, sinó que també aborda projectes de recerca de la mà d'educadors, artistes, crítics i especialistes.

Els programes i activitats educatives del Museo Patio Herreriano s’orienten a facilitar al públic eines d’interpretació de l’art modern i contemporani. L’àrea d’educació atén una gran varietat d’usuaris i incorpora en la seva activitat a especialistes i investigadors.

 

En aquesta acció cultural i educativa destaca El viaje en la mirada, programa educatiu escolar que consisteix en un conjunt de visites-taller dirigit a alumnat d’Educació Infantil, Primària,  Secundària i Batxillerat. El museu també disposa d’un programa educatiu dirigit als més petits, amb activitats dissenyades pel departament de Recerca i Educació per proporcionar una primera mirada al fet artístic contemporani des del desenvolupament cognitiu del públic infantil.

 

Per la seva part, els projectes de recerca i innovació educativa són una de les vies d’actuació prioritàries en l’Àrea d’Educació del museu. Amb ells es posen en marxa experiències de col·laboració amb altres centres i institucions, així com projectes propis destinats a nous públics o a col·lectius en risc d’exclusió social.

 


 

Dates: 2019-2020Museo Patio Herreriano. Jorge Guillén, 6. 47003 Valladolid
Organitza: Museo Patio Herreriano
Més informació: museoph.org/educacion

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.