31 gener, 2017
Notícia

Projecte Indrets Invisibles

Un projecte d’Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma per abordar el tema de l’espai públic a partir d’un grup de dones en risc d’exclusió social en el marc de les convocatòries «Art for Change 2016» (Fundació “La Caixa”)

Un projecte conduït per Sa Galania, col·lectiu integrat per Mar Barceló i Rosa García, amb la participació especial de María Ruido.

 

Es Baluard, com espai comunitari en permanent investigació, manté el seu pla d’actuació bolcat a incentivar allò social i la integració amb la comunitat. Aquest nou projecte segueix les vies obertes als programes estables generats i treballa de nou amb un grup de dones  en situació de risc social (seguint la seqüela de 2015 de «Mujeres Valientes presenta ¡Entérense!») aquesta vegada amb l’objectiu d’abordar el tema de l’espai públic a partir de les subjetivitats del grup implicat. Partint de les pràctiques artístiques contemporànies, es reflexionarà amb les participants sobre la relació que elles mantenen amb la seva ciutat i els diferents espais públics que l’integren. Es pretén desenvolupar una mirada crítica i autoreflexiva sobre la situació i grau d’integració d’aquestes dones amb el teixit urbà i social de Palma, alhora que desenvolupar experiències d’aprenentatge i treball col·laboratiu que n’afavoreixin la integració del col·lectiu.
———-
Dates: Del 31 de gener al 4 d’abril.
Organitza: Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma.
A càrrec de: Col·lectiu Sa Galania (Mar Barceló i Rosa García)/conducció del projecte.
Participa: María Ruido/col·laboradora.
En el marc de: Convocatòries «Art for Change 2016» (Fundació “La Caixa”).
———-
Més informació:
esbaluard.org/ca/actividad/indrets-invisibles-lugares-invisibles

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.