7 juliol, 2015
Notícia

Projectes d’educació audiovisual

Compilació de projectes que treballen les pràctiques audiovisuals amb les escoles, tot i esperant que l’alfabetització audiovisual al currículum sigui aviat una realitat.

FILMS DOCUMENTALS CINEMA EN CURS 2014-2015
Accessibles tots els films realitzats als tallers documentals de l’edició 2014-2015 de Cinema en curs, un programa de pedagogia del cinema a les escoles i instituts iniciat a Catalunya i que ara ja té delegacions a Madrid, Galícia, Argentina i Xile.
———-
Dates: 2014-2015.
Organitza: A bao a qu.
Participa: Escola La Popa (Castellcir), Escola Riera de Ribes (Sant Pere de Ribes), Institut Castell d’Estela (Amer), Institut Castellet (Sant Vicenç de Castellet), Institut Joan d’Àustria (Barcelona), Institut Pablo Ruiz Picasso (Barcelona), Institut Quatre Cantons (Barcelona).
———
Més informació i accés als documentals:
cinemaencurs.org/en/node/699

 

 

 

MOSTRA DE PRODUCCIONS AUDIOVISUALS DE SANT ANDREU
Vídeo recull de la 8ª Mostra de Produccions Audiovisuals de Sant Andreu (edició 2014), punt de trobada i d’intercanvi d’experiències de les escoles del districte de Sant Andreu de Barcelona que, durant el curs escolar 2013-14, van participar en aquest projecte de creació audiovisual amb l’alumnat de 5è i/o 6è de Primària.

 

De la 9ª Mostra (edició 2015), està accessible el vídeo del making of. En el bloc del projecte aviat es podran veure els 18 curtmetratges que van resultar de treballar el tema la llum en aquesta última edició 2014-2015.
———-
Organitza: Centre de Recursos Pedagògics de Sant Andreu.
Participa: Baró de Viver, El Sagrer, Ignasi Iglesias, L’Estel i Octavio Paz del districte de Sant Andreu de Barcelona.
Suport: Teleduca.
———-
Més informació:
mostrasa.blogspot.com.es

Accés als vídeos:
Vídeo recull 8ª Mostra: vimeo.com/119623231
Making of 9ª Mostra: vimeo.com/132695626

 

 

 

EXPERIÈNCIA D’APRENENTATGE I SERVEI A RÀDIO L’AMETLLA DEL VALLÈS
Durant el curs escolar 2014-2015, alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès han tingut l’oportunitat d’aprendre a fer ràdio i tornar a donar vida a l’emissora municipal, impulsada als anys 1970 per veïns i veïnes del poble, però que havia caigut en desús. 
———-
A càrrec de: COMSOC – Comunicació Social.
Col·labora: Institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès.
Suport: Ajuntament de l’Ametlla del Vallès.
———–
Més informació:
comsoc.cat/una-experiencia-d’aprenentatge-i-servei-a-radio-l’ametlla-del-valles

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.