17 setembre, 2020
Notícia

Projectes seleccionats 2020 convocatòries Fundación Daniel y Nina Carasso

Des de la Fundación Daniel y Nina Carasso s'anuncia la selecció de sis projectes de la convocatòria “Alianzas para una Democracia cultural 2020” i dotze de la de “Sistemas Alimentarios Territorializados para la transición hacia una alimentación sostenible 2020”.

Una de les labors fonamentals de la Fundación Daniel y Nina Carasso es desenvolupa a través de les convocatòries de projectes de dues línies de treball: l’Art Ciutadà i l’Alimentació Sostenible. Tenen lloc anualment i el seu objectiu és seleccionar aquelles iniciatives que contribueixin al desenvolupament d’una d’aquestes vies i que suposin una palanca de canvi.

 

El suport que es presta és tant econòmic com d’acompanyament. El procés d’acompanyament s’inicia des del moment en el qual la convocatòria és llançada. Es tracta d’un procés en constant evolució, que s’ha anat adaptant al recorregut i desenvolupament de la Fundació a Espanya, aconseguint cada vegada una major diversitat no sols en el contingut de les propostes, sinó en la seva varietat geogràfica. En la convocatòria de 2020 s’ha apreciat un increment en el volum de projectes rebuts, a més de propostes de les 17 comunitats autònomes, proporcionant a la Fundació una visió més completa de les realitats de l’Alimentació Sostenible i l’Art Ciutadà a Espanya.

 

Entre les dues convocatòries, s’han rebut un total de 250 projectes que han passat a ser estudiats en diferents fases per un equip d’experts en la matèria: un comitè preseleccionador, un Jurat seleccionador i, finalment, la validació del Patronat de la Fundació.

 

Aquells que no superen les diferents fases del procés són contactats individualment per la Fundació, i se’ls explica detalladament els motius de la decisió presa, valorant també quins són els aspectes de la seva proposta que la Fundació considera positius i necessaris per a un canvi sistèmic.

 

Podeu consultar els projectes seleccionats al link que acompanya l’apartat Més informació.

 


 

Data de resolució: 17 de setembre

Organitza: Fundación Daniel y Nina Carasso

En el marc de: Convocatòries Alianzas para una Democracia cultural 2020Sistemas Alimentarios Territorializados para la transición hacia una alimentación sostenible 2020

Més informació: fondationcarasso.org/es/la-fundacion/anunciamos-los-proyectos-seleccionados-2020

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Convocatòries  


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.