17 octubre, 2022
Notícia

Recerca PLANEA sobre institucions culturals i escoles | Qüestionari de participació

La Xarxa PLANEA convida docents, creadorxs i institucions culturals a participar en la seva recerca sobre les possibles aliances entre entorns educatius, institucions culturals i pràctiques artístiques transformadores tot i donant resposta a un qüestionari.

Aquest qüestionari forma part d’una recerca impulsada per PLANEA: Xarxa d’Art i Escola (Fundación Carasso) la finalitat de la qual és estudiar les relacions, vincles, espais i formats de trobada que s’estableixen entre l’Escola, les Institucions Culturals i les pràctiques artístiques transformadores. El terme institució s’utilitza de manera genèrica per referir-se a institucions, entitats i equipaments culturals com ara biblioteques, teatres, sales d’exposició, centres d’interpretació, museus, centres d’art contemporani, etc.

 

En el marc d’aquesta recerca, el Grup de Recopilació d’Aprenentatges de PLANEA, que en aquesta edició gira sobre institucions culturals i escoles, ha creat aquest qüestionari que té com a objectiu recollir les experiències, expectatives i desitjos que es generen entre docents, creadorxs i institucions culturals en prendre part d’iniciatives en les quals l’art i l’escola comparteixen espai, temps i imaginaris.

 

 

Grup de Recopilació d’Aprenentatges

 

La xarxa PLANEA, compromesa amb compilar aprenentatges i compartir-los, impulsa cada curs un Grup de Recopilació d’Aprenentatges la finalitat del qual és, en l’edició 2022, estudiar les relacions, vincles, espais i formats de trobada que s’estableixen entre els entorns educatius, les institucions culturals i les pràctiques artístiques transformadores.

 

Per a això el grup ha creat dues eines: aquest formulari per a la recopilació d’experiències i una programació formativa, Lo que puede una institución, dirigida a institucions que desitgin iniciar un procés d’aprenentatge per explorar possibles formes per a la trobada, a través de la producció cultural contemporània, de la institució cultural i l’educativa.

 

 

Dates: Des de setembre el qüestionari està accessible mitjançant aquest enllaç
Organitza: PLANEA (Fundación Carasso)
Dirigit a: Docents, creadorxs i institucions, entitats i equipaments culturals
Més informació i accés al formulari: redplanea/lo-que-puede-una-institucion-grupo-de-recopilacion-de-aprendizajes-sobre-instituciones-culturales-y-escuelas/

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies sobre recerques que busquen generar connexions entre art i educació


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.