11 setembre, 2017
Notícia

Regalar-[se] El Carmel

El Servei de Convivència i d'Interculturalitat d'Horta-Guinardó proposa a Lo Relacional realitzar una segona edició del projecte "Regalar-[se]" amb un grup de l’Escola de Persones Adultes El Carmel. Els interessa un projecte educatiu que pugui donar respostes a tres nivells: desenvolupament personal, cohesió de grup i participació en el barri.

Els objectius del projecte de Lo Relacional son:

 

> Reflexionar sobre la identitat com un procés de construcció social i dinàmic per prendre consciència del poder d’incidència i transformació que tenim les persones (a títol individual i col·lectiu).

 

> Construir col·lectivament mirades del territori que motiven i possibiliten processos i accions comunitàries.

 

> Regalar al barri una intervenció artística per millorar l’espai públic i les relacions veïnals que li donen vida.

 

A través de jocs sensorials, dinàmiques teatrals, de moviment, dansa, fanzine, murals, fotografia i cuina, es crea un espai per prendre consciència del poder d’incidència i de transformació que tenim les persones a títol individual i col·lectiu.

 

El projecte finalitza amb una intervenció artística a la plaça Pastrana, conceptualitzada com un regal per al barri, per tractar-lo bé, adelitar i causar plaer al conjunt de persones que normalment l’utilitzen. L’acció al barri situa a les persones participants com a agents actius dins del seu entorn més proper, com a agents amb capacitat de participar, crear i promoure relacions de convivència.

———-

Dates: Curs 2017-2018

Organitza: Servei de Convivència i d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó

A càrrec de: Lo Relacional

Participa: Escola de Persones Adultes El Carmel

———-

Més informació:

lorelacional.org/projectes

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.