22 octubre, 2020
Notícia

Rendija. Grup de residència adolescent

Programa d'art dirigit a joves d'entre 16 i 18 anys del Centre de Cultura Contemporània Condeduque (Madrid). El projecte, coordinat pel col·lectiu Desmusea, es dedica a la reflexió i creació artística col·lectiva entorn del programa d'art del centre.
L’objectiu del projecte Rendija de Conde Duque és aproximar-se a l’art contemporani per mitjà del desenvolupament i la publicació de projectes de mediació cultural, és a dir, eines que permetin compartir amb altres públics els aprenentatges, experiències i mirades adolescents basades en el programa expositiu d’art de la institució. Per això, es busquen joves d’entre 16 i 18 anys amb interès en l’art contemporani i la creació artística en qualsevol de les seves formes: pintura, escultura, escriptura, música, fotografia, creació digital, arts escèniques, cosplay, grafiti, o qualsevol altra disciplina en la qual se sentin cómodxs treballant o en la qual tinguin interès a començar a treballar.
 
 
En sessions quinzenals, en companyia del col·lectiu de mediació cultural Desmusea, el grup es reunirà per a conèixer la institució (els seus agents, espais i propostes artístiques), transitant-la fins a convertir-la en el seu recer artístic i conèixer les seves exposicions per interpretar-les sota els propis termes dels i les joves residents a través de projectes que prendran diferents formats, segons els interessos del grup.
 

 
Dates: Inscripció oberta fins el 28 d’octubre
Organitza: Centro de Cultura Contemporánea Condeduque
A càrrec de: Col·lectiu Desmusea
Dirigit a: Jóvenes de entre 16 y 18 años
Més informació i accés al formulari de subscripció: condeduquemadrid.es/convocatoria-rendija

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb iniciatives per a joves a Madrid

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.