17 febrer, 2016
Notícia

Resituar prioritats: l’educació i la mediació també són cultura

A BAO A QU PREMI CIUTAT DE BARCELONA i PROJECTE "COHABITAR ENTRE-" A FABRA I COATS

Dues iniciatives que posen en el centre d’atenció de les institucions municipals de cultura l’educació i la mediació en l’àmbit de la creació i les arts.

 

 

 

A BAO A QU PREMI CIUTAT DE BARCELONA
El premi Ciutat de Barcelona a les Arts Visuals s’ha atorgat a l’associació per les iniciatives desplegades l’any 2015 en els programes “Cinema en curs”, “Fotografia en curs” i “Creadors en residència” als centres educatius.

 

A Bao A Qu treballa des del 2004 per introduir la creació a escoles i instituts amb la implicació de professionals del cinema, fotògrafs i artistes que treballen conjuntament amb els docents.

———-
Dates: Els Premis Ciutat de Barcelona es van lliurar el 15 de febrer de 2016  al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
———-
Més informació:
ajuntament.barcelona.cat/premisciutatbcn

 

 

 

PROJECTE COHABITAR ENTRE- A FABRA I COATS
El projecte escollit per a la programació del 2016 de Fabra i Coats Centre d’Art Contemporani de Barcelona, Cohabitar entre- (emergències institucionals / pràctiques artístiques / processos col·lectius), té l’objectiu de combinar les pràctiques artístiques, els processos de mediació i la implicació ciutadana. Es planteja com un dispositiu per activar el Centre d’Art com a creador i catalitzador d’interaccions entre pràctiques artístiques i espais socials.
———-
Dates: L’ICUB va fer públic el resultat del concurs de pública concurrència per a l’adjudicació de Fabra i Coats en nota de premsa el 11 de febrer de 2016.
A càrrec de: IdensitatLaFundicióSinapsis i Transductores.
———-
Més informació:
premsaicub.bcn.cat/la-programacio-de-fabra-i-coats-centre-dart-contemporani-de-barcelona-treballara-practiques-artistiques-i-espais-socials

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.