15 gener, 2020
Notícia

Bar Yola. 2a edició

Trobada laboratori del Graner. Centre de creació de dansa i arts vives (Barcelona) al voltant de la relació entre pedagogia i arts vives.

Bar Yola és un bar, entre altres coses (…) També és un programa que proposa el transvasament d’eines escèniques a contextos educatius adscrit al Festival SÂLMON< (Mercat de les Flors).

 

Després d’una primera temporada durant la 7ª edició del SÂLMON<Festival (2019),  arriba una segona temporada del Bar Yola un cop més a càrrec de Javier Cruz (festival Bosque R.E.A.L) i Fernando Gandasegui (Teatron). A través de diferents sessions de treball es participa d’alguns dels processos de creació que esdevenen en les obres programades, així com en la seva dissolució en els ulls, en la memòria i en la vida. Però, sobretot, es posa de nou el focus en les similituds entre la caixa negra i l’aula, el fet escènic i la naturalesa de l’aprenentatge, el que poden donar-se entre elles, la proximitat que han que tingut sempre.

 


 

Dates: Del 30 de gener al 16 de febrer 
Graner. Jane Addams 14-16. 08038 Barcelona
Organitza: Graner
A càrrec de: Javier Cruz i Fernando Gandasegui
Dirigit a: Programa obert a qualsevol persona relacionada amb la pedagogia i interessada en els llenguatges propis de les arts vives
En el marc de: Festival SÂLMON< 20 (Mercat de les Flors)
Més informació: granerbcn/segona-edicio-bar-yola

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.