18 octubre, 2013
Notícia

Segones Jornades d’art i educació a Lo Pati, Centre d’Art de les Terres de l’Ebre

"L’Aula al Pati", una proposta d’intersecció entre l’art i l’educació de Lo Pati, organitza les seves segones jornades com una nova oportunitat per mobilitzar i aconseguir complicitats entre els agents socials del territori. El focus d’aquesta edició s’ha situat en el significat de "col·laborar i aprendre amb altres", el fil conductor que connecta les diferents intervencions programades.

A les jornades s’hi presenten projectes com Deep Sàrsia (nascuts a Amposta en el marc de les primeres jornades), la publicació Mecanismes de porositat. Interseccions entre art, educació i territori (una col·laboració entre ACVic i Lo Pati), la proposta de Les Salonières (col·lectiu artístic interdisciplinari que des de 2006 desenvolupa projectes artístics i educatius entorn dels processos de construcció d’identitat) o la investigació artística que, dins del camp d’estudi de la cultura visual, està desenvolupant l’equip de Subtrames.

—–

Dates:  24, 25 i 26 d’octubre.

Lo Pati (Amposta).

Organitza:  Centre d’Art Lo Pati.

—–

Més informació a:

aula.lopati.cat/jornades

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.