10 juliol, 2018
Notícia

Seminari de Pedagogies artístiques per a la transformació social

A TEMPO, Arts i Formació, el projecte educatiu de La Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta, proposa un nou seminari per a docents i professionals del sector de l’educació i el cultural.

El seminari vol identificar el potencial transformador dels processos d’aprenentatge transversals basats en les arts i posar en pràctica metodologies d’innovació docent que permetin adreçar les competències des de la creació artística i teixir aliances amb altres projectes artístics i educatius del territori.

 

La formació també té associats els perfils docents d’Educació visual i plàstica i Metodologies amb enfocament globalitzat. Això afavoreix que els docents puguin consolidar la seva plaça en centres educatius que requereixin personal amb perfils professionals específics.

 

Compta amb la participació d’experts en metodologies transversals vinculades a les arts com: Pedro Sarmiento, coordinador del projecte LÓVA; María Acaso, experta en pedagogies disruptives i artístiques; Aimar Pérez Galí, coreògraf i ballarí;  Santi Carcasona, importador a Catalunya dels Drum circles; el col·lectiu teatral La Nave Va o l’associació cultural Lo Relacional entre d’altres.
———-
Dates: Del 10 al 13 de juliol
Centre Cultural La Mercè (Girona)
Organitza: A TEMPO, Arts i Formació (Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta)
A càrrec de: Pedro Sarmiento, María Acaso, Aimar Pérez Galí, La Nave Va, Lo Relacional/entre d’altres formadors
Col·labora: ConArte Internacional.
Suport: Fundació Banc de Sabadell 
En el marc de: Temporada Alta
———-
Més informació:
bito.pro/a_tempo_seminari_pedagogies_artistiques_transformacio_social

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.