9 març, 2017
Notícia

I Seminari d'educomunicació per a la justícia global

Des de elParlante y Teleduca, amb el suport de l'Oficina de Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona, es dissenya un seminari teoricopràctic sobre educomunicación per a la justícia global. El seu objectiu principal és teoritzar sobre diferents pràctiques educomunicativas, i compartir-les amb acadèmics/as, professionals, entitats i estudiants amb la finalitat de millorar-les i generar xarxes que puguin potenciar-les a la ciutat i connectar-les amb el món.

El seminari consisteix en 60 hores de trobada i diàleg amb convidats/as de Barcelona, de l’Estat espanyol, Europa i Amèrica Llatina. Veus repartides en 3 mòduls per a aprendre fent, a partir de les pròpies experiències i de la construcció col·lectiva d’un marc conceptual que resulti enriquidor per als i les participants, els seus barris i les seves gents.

 

> 1r mòdul: Al voltant de l’educomunicació

> 2n mòdul: Pràctiques i experiències educomunicatives

> 3r mòdul: El desplegament de projectes educomunicatius a la ciutat

 

A més, hi ha una versió web, un concurs amb beques per a pràctiques i la edició d’un e-book per a sistematitzar 10 experiències realitzades en els últims anys a Barcelona.

 

 

Dates:
1r mòdul: 24, 25 i 31 de març, i 1 d’abril

2n mòdul: 12, 13, 19 i 20 de maig

3r mòdul: 30 de juny i 1, 7 i 8 de juliol

Organitza: elParlanteTeleduca

Suport:Oficina de Cooperació de l’Ajuntament de Barcelona

———-

Més informació:

elparlante.es/seminario-educomunicacion-justicia-global

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.