7 maig, 2013
Notícia

Sessió de treball de Polièdrica a la Facultat de Belles Arts (UB)

L'abril de 2013 el projecte "Polièdrica" es presenta als i les alumnes de l'assignatura “Estudis de Cas en Pedagogies Culturals" (Facultat de Belles Arts, Universitat de Barcelona), convidat per la seva professora, Aida Sànchez de Serdio.

L'objectiu de la presentació és establir un marc de col·laboració per tal que els i les estudiants puguin aprofitar aquest node informatiu, centrat en les pràctiques culturals i artístiques educatives i comunitàries des d'una perspectiva de democràcia cultural, en la seva assignatura. Al seu torn, el treball realitzat a classe s'incorporarà a la web de Polièdrica en forma d'articles i, per tant, serà accessible sota llicència "Creative Commons".

La sessió de presentació va ser conduïda per Cristian Añó, coordinador del projecte i membre del col·lectiu Sinapsis, que va oferir als i les joves una “visita guiada”, tant per la part pública de la web de Polièdrica com pel seu gestor de continguts. Durant el recorregut pel gestor de l’eina es van anar explicant tots els detalls per fer-ne un ús profitós.

 

Per tancar la sessió, es va obrir un torn d’intervencions durant el qual els i les alumnes van poder compartir les seves impressions i propostes sobre temes com, per exemple, les relacions que es poden establir entre les diferents tipologies d’articles. En aquest punt, es va fer especial èmfasi en l’interès d’abordar la creació de continguts com una xarxa interrelacionada d’articles.

 

Van assistir a la presentació els i les alumnes Ariadna Donate, Maria Suazo, Irati Irulegui, Claudia Maldini, Judith Santamaria, Raquel Riba, Francesc Cabanach, Carlota Fuentevilla i Anna Gustems.

—–

Dates: 30 d’abril.
Organitza: Facultat de Belles Arts (UB)-Assignatura “Estudis de Cas en Pedagogies Culturals” i Polièdrica.
A càrrec de: Aida Sánchez de Serdio (docent de l’assignatura) i Cristian Añó (Sinapsis, coordinació de Polièdrica).
Participa: Ariadna Donate, Maria Suazo, Irati Irulegui, Claudia Maldini, Judith Santamaria, Raquel Riba, Francesc Cabanach, Carlota Fuentevilla i Anna Gustems/ alumnat interessat a participar en la proposta de col·laboració de Polièdrica.

—–

Més informació:

poliedrica.cat/cerca/cat=article-divulgatiu

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.