4 juliol, 2014
Notícia

SNTK BESÒS LAB, gestió ciutadana al voltant de l’ús social del riu

Les pràctiques artístiques i les xarxes d’acció ciutadana encara no fan vacances i segueixen amb les seves intervencions col·laboratives per posar en relació l’espai social amb les pràctiques creatives. Un bon exemple d'això és el projecte SNTK BESÓS LAB (IDENSITAT) per reforçar la relació de Santa Coloma de Gramenet amb el riu Besòs

IDENSITAT, una plataforma independent de llarg recorregut, presenta SNTK BESÒS LAB com un projecte d’intervenció a l’espai públic i d’interacció amb  les xarxes socials del territori, en aquest cas, a l’entorn del riu Besós i de la zona de Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet.

 

Així ho expliquen a la seva pàgina web:

 

 

> QUÈ?:
SNTK BESÒS LAB consisteix en un conjunt de dispositius (1) que generen accions sobre l’espai públic. Les activitats es desenvolupen en diferents moments, amb la intenció d’interconnectar el riu, els barris i l’espai públic, interrelacionant cultura, esport i medi ambient.

(1) Proves amb el dispositiu Word Space convertit en un marcador per activitats lúdiques en l’espai del riu Besòs. El WS-Marcador contribueix a generar espectadors en les pràctiques esportives informals. Funciona amb una aplicació per a mòbils android.
 

 

> QUAN?: 
El projecte es desenvolupa durant el mes de Juliol i durant la Festa Major de Setembre del 2014.

 


> ON?: 
SNTK BESÒS LAB ofereix unes activitats programades a les que s’hi poden afegir d’altres. El projecte centralitza gran part de les activitats a la Cúpula de Can Peixauet (2) situada a l’esplanada de les pistes d’esport al costat del Parc de Can Peixauet.

(2) Cúpula de Can Peixauet és un espai cobert de 31m x18 m concebuda per Straddle 3, M-Etxea i Todo Por La Praxis, i impulsada i co-produida per Idensitat, que ara forma part del Projecte SNTK BESÒS LAB.
 

 

> QUI?: 
El projecte és fruit de la col·laboració entre el Consorci del Besòs i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. És una proposta d’Idensitat en col·laboració amb diverses regidories de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

—–

Dates: Jul.-Set. 2014.

Cúpula de Can Peixauet. Santa Coloma de Gramanet.

Organitza: IDENSITAT.
—–

Més informació:

idensitat.net/ca/sntk-besos

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.