29 juliol, 2020
Notícia

Sobre la gestió comunitària. Entrevista a Helena Ojeda

Entrevista realitzada pel CIDOC (Diputació de Barcelona) a la pedagoga social Helena Ojeda a rel del curs ‘Les administracions culturals municipals i la gestió comunitària: Un estat de la qüestió’, que va impartir amb Xavier Urbano i Judit Font al CERC.

Aquesta és la introducció a l’entrevista que Lluís Calvo realitza a Helena Ojeda per al Centre d’Informació i Documentació de la Diputació de Barcelona sobre la gestió comunitària, més enllà de l’expertesa tècnica, com un llegat de les pròpies comunitats: 

 

“Parlem amb Helena Ojeda, amb motiu del curs Les administracions culturals municipals i la gestió comunitària: Un estat de la qüestió, que va impartir el passat febrer, juntament amb Xavier Urbano i Judit Font al CERC. Helena Ojeda és pedagoga social, màster en Gestió i resolució de conflictes i mediació i coordinadora de l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu de Palomar (Barcelona). Abans de començar el curs vam conversar amb ella i aquest és el resultat”.

 

Al fil del perfil de twiter d’Helena Ojeda dedicat a l’entrevista, es pot llegir aquest comentari seu:

 

«Penso q els principals factors q limiten la capacitat d dedicació a la vida comunitària són la precarietat laboral i el patriarcat, així com la cultura productivista i de mercat. I suposo q etc».

 

Segueix llegint l’entrevista aquí

 


 

Data de publicació: 29 de juliol
Publica: Centre d’Informació i Documentació (Diputació de Barcelona)
A càrrec de: Lluís Calvo
En el marc de: Curs Les administracions culturals municipals i la gestió comunitària: Un estat de la qüestió (CERC)
Enllaç a l’entrevista: interaccio.diba.cat/CIDOC/gestio-comunitaria-entrevista-helena-ojeda

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.