1 juny, 2017
Notícia

Som iguals, som diferents. Històries de vida

Projecte en col·laboració entre l’Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Barcelona i el Departament d’Educació de la Fundació Joan Miró, en relació al projecte interdisciplinari del Cicle inicial de l’escola, d’investigació entorn de la diversitat humana.

Prenent com a punt de partida el procés escultòric de Joan Miró i l’espectacle de teatre d’objectes, Carrer del Mar, de Genovesa Narratives Teatrals, s’ha treballat la idea de l’objecte com a història de vida.

 

Els i les alumnes han construït personatges i escenaris amb objectes personals que els han permès explicar les seves històries de vida de manera col·lectiva en les places del seu barri, El Poble-sec. El projecte s’ha presentat a la comunitat educativa i als veïns i veïnes del barri, en una exposició al Centre Cultural Albareda amb els treballs dels i les alumnes i els vídeos que van gravar a les diferents places, i amb un taller per a les famílies del Poble-sec.
———-

Dates: Curs 2016-2017 (Exposició al C.C Albareda: de l’1 al 23 de juny de 2017).
C.C Albareda. Albareda, 22-24 08004 Barcelona. 
Organitza: Fundació Joan Miró de Barcelona i Escola Mossèn Jacint Verdaguer de Barcelona.
Participa: Genovesa Narratives Teatrals.
———-

Més informació:
fmirobcn.org/projectes-educatius/som-iguals-som-diferents-histories-de-vida

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.