10 setembre, 2019
Notícia

Som Terra!

Activitat educativa organitzada pel Museu de la Vida Rural (L'Espluga de Francolí, Tarragona) en format de visita ecocultural i dirigida a l'alumnat de Educació Primària per tal de repensar el fet de ser, de conviure, de conèixer i de fer en clau de sostenibilitat.

A partir de la memòria que conserva el Museu de la Vida Rural, i a través d’una sèrie de propostes lúdiques i dinàmiques, es convida a repensar el fet de ser, de conviure, de conèixer i de fer per tal de cercar unes relacions més harmonioses i sostenibles amb el planeta, la comunitat i cap a nosaltres mateixos.

 

Una oportunitat, des del passat, de cultivar la intel·ligència emocional, social i ecològica en pro d’un futur sostenible de la vida en el nostre planeta, dirigida a l’alumnat d’Educació Primària.

 

Objectius de l’activitat:

 

> Ser conscients de la interdependència i la vulnerabilitat de la vida humana i del planeta

 

> Extreure les lliçons que des de la memòria del passat ens poden ajudar a entendre el present i projectar un futur millor.

 

> Desenvolupar la intel·ligència ecològica. La capacitat de percebre connexions entre les activitats humanes i les seves conseqüències en els sistemes naturals i socials.

 

> Entendre el concepte de sostenibilitat en un sentit ampli que inscrivim dins les anomenades 5P’s: planeta, persona, prosperitat, pau i partenariat.

 

> Utilitzar els llenguatges artístics per acostar- nos a realitats complexes.
———–
Dates: Durant tot el curs escolar
Museu de la Vida Rural. L’Espluga de Francolí 43440 (Tarragona)
Organitza: Museu de la Vida Rural
Dirigit a: Alumnat d’Educació Primària
———-
Més informació:
museuvidarural.cat/SomTerra.pdf

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.