18 juny, 2021
Notícia

Spoiler alert: Això no és una escola d'estiu

Laboratori d'arts escèniques de l'IVAM Educació, dirigit a joves i dissenyat des d'una perspectiva inclusiva per la coreògrafa i creadora multimèdia Aurora Diago (La Lola Boreal) amb la ballarina i creadora Sara Espinar.

Es tracta d’un projecte en format taller d’arts escèniques, organitzat des de l’Àrea d’Educació del Institut Valencià d’Art Modern (IVAM) i dirigit a joves d’entre 13 i 16 anys. Es concep com un espai flexible i creatiu de coproducció, expressió, pertinença i trobada on els i les joves seran els i les protagonistes de la seva recerca escènica, experimentant amb diferents materials, tècniques i imatges.

 

La primera de les cinc sessions del taller s’inicia amb una presentació en directe de l’obra juvenil Spoiler Alert: No som unes YouTubers qualsevols, seguida d’un debat i dinàmiques entre els i les intèrprets i els i les assistents. La resta de les sessions s’estructuraran sobre la base de les principals temàtiques de la peça, com són la presa de consciència personal i col·lectiva, la identitat o la confiança personal i grupal. Sempre utilitzant com a eina principal el cos i el seu moviment a través de dinàmiques específiques d’interpretació, performance i pautes dansístiques o coreogràfiques.

 

 

Aurora Diago (coreògrafa, intèrpret i creadora multimèdia, cofundadora de la companyia La Lola Boreal) és la responsable del disseny, creació i activació d’aquest taller, juntament amb la ballarina, intèrpret i creadora Sara Espinar. Aquest projecte de ball i teatre inclusiu per a joves es realitza en col·laboració amb el Servei de Promoció dels Drets de la Infància i Adolescència (Direcció General d’Infància i Adolescéncia. Generalitat Valenciana. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives).

 


 

Dates: Del 28 de juy al 16 de juliol. Amb inscripció prèvia 
IVAM. C/ de Guillem de Castro, 118, 46003 València

 

5 sessions, de dilluns a divendres, de 10 a 14h (Aforament limitat: 15 places per setmana):

 

> Semana 1: del 28 de juny al 2 de juliol

> Semana 2: del 5 al 9 de juliol

> Semana 3: del 12 al 16 de juliol

 

Organitza: IVAM Educació
Dirigit a: Joves de 13 a 16 anys (No cal tenir coneixements previs d’arts escèniques)
A càrrec de: Aurora Diago (La Lola Boreal)/Disseny, creació i activació; Aurora Diago i Sara Espinar/Mediació
Suport: Servei de Promoció dels Drets de la Infància i Adolescència (Direcció General d’Infància i Adolescéncia. Generalitat Valenciana. Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives)
Més informació i inscripcions: ivam/spoiler-alert

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més projectes que treballen amb joves des de les arts escèniques


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.