28 maig, 2014
Notícia

Taller de dansa-teatre per a joves des de la cocreació

D’aquest taller, impartit per Claudia Moreso i Carles Sala (La Caldera), destaquem que és una experiència escènica de creació col·lectiva a partir del moviment on els participants (adolescents de 12 a 17 anys) pensen, composen i interpreten la peça coreogràfica resultant, que es presentarà en públic a l’Auditori de Barcelona

El taller es planteja com a una pràctica col·laborativa a través d’un procés personal i d’intercanvi amb el grup en l’adquisició de coneixements, competències i experiència a través de la dansa. Amb un resultat final, la cocreació d’un espectacle de dansa (des de la concepció de la idea, passant per la recerca del vocabulari coreogràfic fins a la composició final), i una vivència escènica amb la seva presentació en públic.

 

Claudia Moreso i Carles Sala són membres fundadors i socis de La Caldera, un centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, i ambdós han participat en altres projectes educatius al voltant de la dansa.

—–

Dates:  De l’1 al 30 de juliol.

Centre Cívic Les Corts. Dolors Masferrer, 33-35. 08028 Barcelona.

Organitza: La Caldera.

A càrrec de: Claudia Moreso i Carles Sala (formadors).

—–

Més informació:

lacaldera.info/som-creadors

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.