10 setembre, 2014
Notícia

Taller NO-LINEAL i projecte "Espontànea"

La Fundació Miró (dins del cicle "Arqueologia preventiva") i UNZIP proposen aquestes dues accions que s'articulen com a mecanismes de relació i d’intervenció en l'espai públic, i el seu teixit social. En forma de taller, en el primer cas, o en format dispositiu artístic, en el segon, la creació d'un espai de tensió i diàleg entre la institució artística i la societat es resol sortint de les quatre parets de l’equipament.

Taller NO-LINEAL

Es tracta d’un taller de dibuix ambulant dins del cicle Arqueologia preventiva, comissariat per Oriol Fontdevila a la Fundació Miró i en el marc de la Festa Major de Bellvitge.

 

A càrrec de l’artista Antonio Gagliano i en col·laboració amb LaFundició, aquest taller es proposa engegar diferents processos d’investigació a l’entorn de la història del barri, d’anàlisi documental i d’interacció amb els seus contextos i comunitats.  

—–
Dates: 10, 12 i 13 de setembre, de 17,30 a 20,00 h.
Plaça de la Cultura (Hospitalet del Llobregat). 

A càrrec de: Antonio Gagliano (artista) i LaFundició.

En el marc de: Cicle Arqueologia preventiva, comissariat per Oriol Fontdevila a la Fundació Miró.
—–

Més informació:
facebook.com/tallernolineal

 

 

PROJECTE ESPONTÀNEA

Aquest projecte de l’artista interdisciplinari Nuno Carvalho es defineix com una galeria d’art mòbil amb la idea d’esdevenir un dispositiu d’acció per reflexionar sobre l’espai públic urbà, els seus usos, quotidianitats i les interaccions entre la ciutat contemporània i els seus habitants.

—–
Dates: 20 de setembre.
Plaça de la Vila (11h) i Parc de la Solidaritat (18h) del Prat de Llobregat.

Organitza: UNZIP. Dispositiu de suport i mediació de les Arts Visuals al Prat.

A càrrec de: Nuno Carvalho (artista)/autor del projecte Espontànea.

—–
unzip.elprat.cat/deslocalitzats2014

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.