2 juny, 2016
Notícia

Teatre comunitari i social

"5 ANYS DE XIC. Arts Escèniques per a la convivència al Poble-Sec" (exposició sobre aquest projecte d’art comunitari al Centre Cultural Albareda de Barcelona) i XIV FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE SANTA EULÀLIA (organitzat per Plàudite Teatre al Centre Cultural Santa Eulàlia de L'Hospitalet del Llobregat)

5 ANYS DE XIC. ARTS ESCÈNIQUES PER A LA CONVIVÈNCIA AL POBLE-SEC
CREACIÓ XIC fa 5 anys i ho volen celebrar amb una exposició que repassa tota la trajectòria del projecte, a més de programar un seguit d’actes i activitats paral·leles per celebrar aquests anys de teatre comunitari i creació col·lectiva al barri del Poble-Sec de Barcelona.

 

Aquest projecte promou la convivència en la diversitat en el barri del Poble-Sec des de l’any 2011. Cada edició aplega veïnes, veïns i entitats, amb l’objectiu comú de crear i mostrar un espectacle que recull idees i inquietuds compartides.

 

L’exposició repassa la trajectòria del projecte, des de la primera rua de carrer fins a la gran producció teatral Fils de Vida, estrenada el març de 2016 al Mercat de les Flors de Barcelona. Amb les seves cinc edicions, el XIC es revela com una de les iniciatives d’art comunitari més consolidades del territori català.
———-
Dates: Del 2 al 25 de juny de 2016.
Centre Cultural Albareda. Albareda 22-24. Barcelona.
Organitza: CREACIÓ XIC.
———-
Més informació:
ruaxic.blogspot.com/2016/05/exposicio-5-anys-de-xic-cartell

 

 

 

XIV FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES DE SANTA EULÀLIA
Coincidint amb la Festa Major del barri de Santa Eulàlia, arriba una nova edició del Festival d’Arts Escèniques de Santa Eulàlia, organitzat per Plàudite Teatre, amb la col·laboració del Centre Cultural Santa Eulàlia i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

 

El Festival ofereix una mostra de teatre comunitari amb projectes realitzats en col·laboració amb entitats (com Aerolínies Ryansé, amb Miracle Teatre de la Fundació Nou Camí de Sant Feliu de Llobregat) o escoles de L’Hospitalet del Llobregat (L’Escultura de les Cultures de l’Escola Milagros Consarnau o Santa Eulàlia Mutant: La transformació d’un barri de l’Escola Prat de la Manta).
———-
Dates: Del 2 al 5 de juny de 2016.
Centre Cultural Santa Eulàlia. Santa Eulàlia, 60. 08902 L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).
Organitza: Plàudite Teatre i Centre Cultural Santa Eulàlia.
Suport: Àrea de Cultura (Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat).
———-
Més informació:
plaudite.org/14e-festival-darts-esceniques-de-santa-eulalia

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.