28 març, 2014
Notícia

Teatre de cocreació: compromís autèntic o inter-legitimació?

Des d’Interacció (CIDOC, Diba) ens fan memòria de "Co-creating theatre: authentic engagement or inter-legitimation?", l’article que l'investigador de la Universitat de Leeds (UK), Ben Walmsley, va publicar a la revista "Cultural Trends".

Aquí teniu un petit tast de les opinions de Walmsley, recollides en el resum de l’article publicat al bloc d’Interacció (Centre d’Informació i Documentació, Diputació de Barcelona) el 24/04/2013. Originàriament, l’article es va publicar a la revista Cultural Trends (volum 22. Març de 2013).

 

Sobre la cocreació, Walmsley dixit:

 

(…) ha de ser bruta, crua, autèntica, incompleta i ha de dependre del contex (…)

 

(….) no ha de ser una estratègia per ampliar la participació i la democratització de les arts, sinó per treballar i aprofundir en el compromís dels públics (…)

 

Aprofitem per recordar-vos que a Polièdrica estem ultimant una panoràmica sobre El teatre comunitari, amb diversos itineraris i projectes relacionats, fruit de la col·laboració amb Forn de teatre Pa’tothom.

—–

Dates: 26 de març de 2013.

Publica: Cultural Trends (Routledge, Taylor&Francis Group).

A càrrec de: Ben Walmsley (autor).

—–

Consulta l’article original a: 

tandfonline.com/walmsley

 

 

 

També publicat al nostre Facebook

 

Les imatges i la informació utilitzada per redactar aquesta nota procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.