1 gener, 2019
Notícia

Terrario en Abierto

Programa de Intermediae Matadero Madrid dedicat a l'escolta, acolliment, producció i posada en marxa d'iniciatives veïnals de caràcter públic, mitjançant el qual s'articulen marcs i col·laboracions amb comunitats i iniciatives del teixit cultural local.

Les comunitats del programa Terrario en Abierto estan formades per col·lectius que desitgen desenvolupar algun tipus de projecte o activitat que implica l’intercanvi de coneixement i que sol·liciten l’espai Terrario. Durant tot l’any es duen a terme multitud de produccions, tallers, trobades i presentacions que requereixen d’un espai acollidor de trobada i intercanvi.

 

En aquest context de “porositat institucional”, Intermediae genera un programa d’activitats per a la comunitat, el barri i la ciutat. Es tracta de projectes que exploren noves maneres de fer, compromesos amb el treball comunitari, la innovació i la transformació social i que posen en relació a creadors, espais, xarxes i experiències.

———-

Dates: Del 1 de gener de 2019 al 31 de desembre de 2021

Organitza: Intermediae Matadero

———-

Més informació:

intermediae.es/programas/terrario-en-abierto

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.