24 novembre, 2017
Notícia

Territorio escuela 2017-2018

Convocatòria del Centro Huarte de Arte Contemporáneo per a un projecte d'innovació educativa en educació artística dirigida a centres educatius navarresos per a la selecció i desenvolupament d'un únic projecte a desenvolupar al llarg d'un curs escolar en el qual es treballa la relació entre escola i territori.

Territorio Escuela és una convocatòria que té com a objectiu donar suport a un projecte educatiu que desbordi els límits de l’escola replantejant la seva relació amb l’entorn pròxim des d’estratègies o propostes pròximes a les arts i al pensament contemporani.

 

La convocatòria sorgeix de la unió de dues voluntats. D’una banda, la de dotar d’eines conceptuals, materials i humanes a propostes d’innovació docent vinculades a l’art en la nostra comunitat. I per un altre, la de propiciar, des del Centro de Arte Contemporáneo d’Huarte, el co-disseny de projectes de llarg recorregut amb centres educatius navarresos.

 

En la base d’aquesta convocatòria està el treball en xarxa, des de processos participatius, com a escenari per a la construcció de coneixements i, en conseqüència, per a la producció cultural.

 

El Centro Huarte posarà a la disposició del projecte seleccionat, que haurà de desenvolupar-se de gener a juny del 2018, recursos humans, tècnics i materials per valor de 3.000€ per al seu desenvolupament.

———-

Dates: Del 24 de novembre fins el 22 de desembre

Convoca: Centro Huarte de Arte Contemporáneo

Dirigit a: Centres escolars i educatius de Navarra

———-

Més informació: 

centrohuarte.es/territorio-escuela-2017-18

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.