29 abril, 2018
Notícia

Tinc el meu desig

Una acció al Centre d'Art Lo Pati per desenvolupar la confiança en un mateix i en el grup a partir de la temàtica proposada a l’exposició "El desig de creure" i una metodologia basada en els processos de creació col·lectiva de l’art contemporani.
 

El desig de creure és una exposició on s’explora el fenomen de la màgia a partir de dos dels factors necessaris perquè aquesta es produeixi: les circumstàncies que la rodegen i la predisposició del públic. A l’exposició, les obres de set artistes contemporanis ofereixen algunes de les circumstàncies adients a aquest fenomen, tot sabent que la màgia tan sols esdevé quan hi ha un públic que està disposat a creure-hi. 

 

Tinc el meu desig és una acció educativa vinculada a aquesta exposició i a un projecte de creació col·lectiva (a desenvolupar durant el curs escolar 2018-19) que afavoreix l’assoliment d’un estat on és possible imaginar que la realitat pot ser d’una altra manera. Es tracta d’una acció amb la qual experimentar com s’inicia un procés de creació col·lectiva amb l’art contemporani com a eina metodològica.

———-

Dates: Tots els dimecres fins al 29 d’abril

Centre d’Art Lo Pati. Carrer Gran Capità, 38, 43870 Amposta, Tarragona

Organitza: Lo Pati

A càrrec de: Maria Pons Calvet

Dirigit a: Col·lectius, en especial, adolescents i joves

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.