22 maig, 2019
Notícia

Tots dansen

Projecte pedagògic del Mercat de les Flors i els principals teatres de Catalunya. El projecte s’adreça a centres d'ensenyament secundari per apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves.
El projecte Tots Dansen s’articula mitjançant la formació al professorat d’educació secundària, enguany, a càrrec de la coreògrafa Constanza Brncic i la ballarina-formadora Angie Mas. D’altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística de la coreògrafa i de la formadora, dona com a resultat final un espectacle de dansa contemporània a l’escenari del Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.
 
Professors d’educació física i d’arts escèniques, conjuntament amb més de 220 alumnes de 1er de Batxillerat dels instituts participants estan gairebé mig any treballant en aquest projecte on el més rellevant no és el resultat final de l’espectacle sinó tot el seu procés de creació.
———-
Dates: 22, 23 i 24 de maig
Teatre Principal. Rambla Principal, 4, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona
A càrrec de: Constanza Brncic/coreografia i direcció artística, Angie Mas/ballarina-formadora
———-
Més informació:
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).
 
Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.