7 febrer, 2020
Notícia

Transversalia 2020

La 2ª edició d'aquest taller per a professorat de Secundària del Centre del Carme Cultura Contemporània (València) gira entorn a l'Emergència climàtica: com abordar-la des d'una perspectiva artística i transversal.

Transversalia és un projecte del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE) específic de l’Àmbit Artístic Expressiu i PLANEA, xarxa d’art i escola, que indaga en les relacions entre les pràctiques artístiques i educatives a través de tallers, seminaris i recursos en línia.

 

Aquestes experiències operen com a espais propositius, laboratoris pedagògics des dels quals formular respostes a aquestes qüestions i dissenyar experiències, situacions i materials per activar a les aules.

 

En aquests tallers es transforma el format expositiu en relat crític susceptible de ser abordat i transformat des de múltiples perspectives. L’exposició es transforma en veu i relat, en material de treball flexible a partir del qual i de la mà d’artistes, comissaris/es i educadors/es es tracen aproximacions pedagògiques vinculades al currículum, a la vida a l’aula i als aprenentatges compartits.

 


 

Dates: Inscripcions fins el 3 de març
> Dates del taller: 23 i 24 de març, i 5 de maig
Centre del Carme. Museu, 2. 46003 València
Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, CEFIRE (Àmbit Artístic Expressiu) i PLANEA, xarxa d’art i escola
Dirigit a: Professorat de Secundària
Més informació: consorcimuseus.gva.es/centro-del-carmen/transversalia-2020

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.