9 juliol, 2018
Notícia

Tribus urbanes

Taller d'estiu per a nois i noies de 10 a 14 anys on experimentar amb les possibilitats creatives de l’art, reflexionant sobre la pròpia identitat a partir de la ideació i creació d’una nova tribu urbana.

Taller impartit per Bruna Dinarès i Carles Arumí, membres de l’equip d’ACVic, amb la idea de conèixer artistes contemporanis que han explorat sobre el propi cos, sobre el grup i sobre la representació de l’altre, per tal de desenvolupar un projecte artístic.

 

1a sessió – Com som?
La descripció i l’autoretrat. S’intentarà explicar com som a través de diferents dinàmiques i tècniques artístiques.

 

2a sessió – Vivim en grup
Els humans som individus socials, ens organitzem en grups cohesionats. La colla, l’equip de futbol, la classe, la família, el poble, la nació… Roba, colors, tatuatges, ornaments i joies, maquillatge… Què configura la identitat del grup?

 

3a sessió – A la pell de l’altre
L’art pot ser una eina per interpretar diferents personatges. A través de disfresses i màscares, des del teatre i les arts escèniques, podem representar l’altre per mitjà del nostre cos.

 

4a i 5a sessió – Projecte artístic: Les tribus urbanes
En grups, s’inventarà una nova tribu urbana. Quines seran les nostres aficions, els nostres costums, en definitiva, la nostra cultura? I com aquesta cultura influenciarà en la nostra aparença externa? Quins elements ens identificaran?
———-
Dates: 9, 10, 11, 12 i 13 de juliol 
ACVic. Sant Francesc, 1 08500 Vic
Organitza: ACVic Centre d’Arts Contemporànies
A càrrec de: Bruna Dinarès i Carles Arumí (ACVic)
Dirigit a: Nois i noies de 10 a 14 anys
———-
Més informació:
acvic.org/tribus-urbanes

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.