29 setembre, 2017
Notícia

Trobades i jornades amb Vulnus al Graner

Vulnus és un projecte artístic que, incloent-hi la recerca, crea una aliança de creadors i investigadors, intervenint i reflexionant sobre Arts Vives i Societat. Al centre de creació de dansa i arts vives Graner, Vulnus porta a terme trobades setmanals i jornades compartides, dins de la seva residència artística del 2017 al 2019.

El grup Vulnus (ciutadans/nes interessats en la creació col·lectiva, activistes, investigadors) s’interroga sobre la diversitat, la vulnerabilitat i la noció de procomú i les qüestiona, obrint noves vies de creació artística. La creació compartida, on l’experiència i la investigació es relacionen en una anada i tornada permanent, afavorint el pensament col·lectiu, crític, constructiu. En el terreny artístic, investiga sobre els processos creatius, fent-se ressò de les dificultats i fragilitats de l’art en el moment actual, partint de les esquerdes conceptuals, metodològiques i dinàmiques del fer art avui i ara.

 

Accions de carrer, treball de les realitats concretes, reflexió constant, acció performativa, permeabilitat entre realitat i ficció, escriptura compartida… Vulnus és un projecte amb l’aliança de El Graner, Red sin gravedad, UOC Universitat Oberta de Catalunya i entitats de La Marina (AAVV, associacions culturals, de salut, educació i comercials).

 

———-
Dates: Residència artística 2017-2019
Organitza: Graner
A càrrec de: Vulnus
———-
Més informació:
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).
 
Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.