15 juliol, 2022
Notícia

Un verano en el Museo | Activitat

Campament urbà organitzat pel Museo Helga de Alvear (Càceres) per apropar l'art contemporani als nens i les nenes durant el mes de juliol.

Ioga, teatre, marionetes, jocs de pistes, llibres d’artista, tallers creatius i altres activitats funcionaran com a punt de partida des del qual abordar l’actualitat que ens envolta en aquesta proposta del Museo Helga de Alvear per als infants de Càceres.

 

Cada campament tindrà una durada d’una setmana, de dilluns a divendres, i cada dia estarà dedicat a una temàtica: ‘Goya viaja al futuro’, ‘Geometric World’, ‘El misterio de los espejos’, ‘Nosotros cambiaremos el mundo’ y ‘Plantasía’, completant un recorregut per diferents maneres de pensar i crear.

 

 

Museo Helga de Alvear

 

La Fundació Helga de Alvear és una entitat cultural sense ànim de lucre que respon al desig de la galerista i col·leccionista d’art Helga de Alvear de compartir la seva col·lecció amb la societat i a l’interès de diverses institucions públiques extremenyes (Junta de Extremadura, Diputación Provincial de Cáceres, Ayuntamiento de Cáceres, Universidad de Extremadura i Caja de Ahorros de Extremadura) de dotar Càceres amb un centre per a la recerca, difusió i educació en el camp de la creació visual contemporània.

 

 

Dates: Fins el 29 de juliol
Museo Helga de Alvear. Camino Llano s/n (Plaza Marrón). 10003, Càceres. Inscripcions aquí
Organitza: Museo Helga de Alvear
Dirigit a: Infants de 6 a 10 anys
Més informació: fundacionhelgadealvear/activitats

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més casals d’estiu i propostes educatives de museus i equipaments culturals 


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.