31 desembre, 2017
Notícia

Una ciudad muchos mundos 2017-2019

Plataforma de coinvestigació i coproducció entorn de les pràctiques artístiques i socials vinculades amb contextos i territoris específics. La convocatòria de la segona edició del programa de Intermediae (Matadero Madrid) tanca amb un total de 88 propostes rebudes, tant de candidatures individuals com col·lectives.

Una ciudad muchos mundos parteix de les experiències i aprenentatges produïts en la seva primera edició (2015-2016) i proposa un programa que explora les relacions entre la teoria i la pràctica a través d’un espai obert de recerca, reflexió i producció de coneixement des del fer i l’experiència. L’objectiu d’aquesta recerca basada en la pràctica és generar una “caixa d’eines” amb la qual produir nous processos.

 

Tenint en compte tant la proposta de cada candidatura com la seva trajectòria i pertinència en el marc de la convocatòria, el comitè de selecció ha decidit conformar el grup motor del programa amb les sis candidatures següents:

 

> Lucrecia Masson (col·lectiu Ayllu)

> Paloma Calle Alberdi

> Diego del Pozo Barriuso (col·lectiu C.A.S.I.T.A)

> Laura Corcuera González de Garay

> Massimiliano Casu (Grupal Crew Collective)

> Carlos López Carrasco

 

Les propostes seleccionades integren un grup de recerca en la pràctica activat a través d’un campus comú al llarg d’un any, començant al febrer de 2018.

———-

Dates: Presentació de propostes fins el 7 de gener de 2018
A càrrec de: Santiago Barber, María Fernanda Moscoso, grup d’investigació Sociología Ordinaria, Óscar Cornago, Paloma Checa-Gismero, Intermediae Matadero, Carlos Almela (Fundación Daniel y Nina Carasso) i Anne-Aimée Francès (Edmond de Rothschild Foundations)/comitè de selecció
———–
Més informació:
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).
 
Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.