7 juny, 2019
Notícia

Una forma de hablar. Taller de relatos de ida y vuelta

Aquest projecte llança una invitació a dones en tota la seva diversitat que, també des dels diferents Espais d'Igualtat de l'Ajuntament de Madrid, vulguin formar part d'aquest grup d'aprenentatge, gaudi i conversa. Des de CentroCentro com a lloc d'acollida i comissariat per Sara Martín.

Una forma de hablar pretén activar un espai d’anades i tornades capaces de configurar relats que permetin, a partir de l’art contemporani, compartir, discutir, habitar i experimentar en el marc d’un grup de mujeres.

 

Se aniran juntant i trobant amb una freqüència programada per propiciar activitat i buscar i aprendre juntes sobre qüestions relacionades amb la ciutat, l’art contemporani i amb elles mateixes des de l’obertura d’un mirar, un dir i un fer tartamut, inquiet i tal vegada equivocat. Les aniran acompanyant artistes amb els qui treballaran en tallers específics per donar forma, temps o espais a aquests relats que estan per venir, obrint determinats moments del procés al públic.

 

Aquesta iniciativa comença ara la seva marxa amb el propòsit d’acompanyar, facilitar i escoltar allò que vagi passant, al mateix temps que ajuda a pensar i formular la línia de treball d’Apendizaje Colectivo, programa en el qual s’inscriu. Es tracta, en aquest sentit, de generar juntes un marc pensat per al llarg termini, per estar a CentroCentro, anar, venir i juntar-nos entorn de la seva programació i dels interessos del grup.

 

Durant el mes de juny, es posa en marxa una sèrie de trobades setmanals a CentroCentro i un primer Taller de relats d’anades i tornades que comenci a donar forma a aquest grup d’aprenentatge.

———-
Dates: 
> Aprendizaje colectivo: De maig de 2019 a juny de 2020
> Taller de presentació: 7, 14, 21 y 28 de juny
CentroCentro. Plaza de Cibeles, 1 28014 Madrid
Organitza: CentroCentro
A càrrec de: Sara Martín/comissariat del projecte
Participa: Espacios de Igualdad (Ayuntamiento de Madrid)
———-
Més informació:
centrocentro.org/aprendizaje-colectivo/una-forma-de-hablar

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.