20 desembre, 2021
Notícia

Una grieta. Otro lugar

Peça de teatre documental sobre la infància creada per l'artista i educador Nacho Bilbao en col·laboració amb alumnat del CEIP Antonio Moreno Rosales de Madrid dins del programa educatiu “Una grieta” del Museo Reina Sofía.

Aquest projecte forma part de Una grieta. Impulsando el pensamiento artístico en la escuela, programa del Museo Reina Sofía iniciat el curs 2019-2020 amb artistes i col·lectius en centres educatius, que busca promoure l’art a l’escola com a detonant de nous processos d’aprenentatge relacionats amb el moment present.

 

En aquesta ocasió es presenta una peça escènica de teatre documental, creada pel músic, artista escènic i educador Nacho Bilbao, resultat d’un procés dut a terme entre setembre i novembre de 2021 al CEIP Antonio Moreno Rosales de Madrid, en col·laboració amb un grup d’alumnes amb el qual s’ha establert un vincle al llarg dels últims tres cursos escolars. Amb ellxs s’ha tingut l’oportunitat de vivenciar les circumstàncies que han travessat profundament les maneres de fer i de ser a l’escola, i de repensar la visió adultocèntrica a partir d’una escolta que posa en el centre les seves idees, els seus sabers i els seus sentiments.

 


 

Dates: 21 de desembre. A les 18:00h.
Activitat gratuïta fins a completar aforament, prèvia retirada d’entrada a la web del museu. Edifici Nouvel, Auditori 400. Museo Reina Sofía. Ronda de Atocha, cantonada Plaza del Emperador Carlos V. 28012 Madrid
Organitza: Museo Reina Sofía
A càrrec de: Nacho Bilbao/Concepte i direcció
Participa: Nafisa, Anuar, Pancho, Lucía, María, Doha, Tahim, Daniel, Junayed, Lucía, Celia, Manolo, Isabel, Daliana, Y, Daniely, Gabriela, Saima, Belén i Klara (Alumnes del CEIP Antonio Moreno Rosales de Madrid)/Intèrprets
En el marc de: Programa educatiu Una grieta (Museo Reina Sofía)
Suport: Fundación Banco Santander
Més informació i retirada d’entrades: museoreinasofia/grieta-otro-lugar

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més sobre comunitats educatives i arts escèniques

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.