27 desembre, 2019
Notícia

Una història de resistència i cultura lliure des de la ruralitat

Celebració del desè aniversari de LaFábrika detodalavida de Los Santos de Maimona. Aquest espai alternatiu commemora la seva inauguració amb una jornada que compta amb enregistrament de radi, performances, concerts, etc. servint una vegada més per a la trobada de persones de la regió i d'altres comunitats.

La comunitat LFDTV celebra el que va començar com l’okupació d’una cementera abandonada per uns quants joves amb desitjos de desenvolupar-se en el medi rural que els va veure néixer i que va acabar convertint-se en una casa avivada amb calor humana de diverses naturaleses i intenses projeccions socials i culturals.

 

Un 27 de desembre de 2009, entre els forns desnonats i la fertilitat vegetal, naixia l’associació LaFábrika detodalavida amb els objectius d’impulsar, gestionar i acollir en l’àmbit rural iniciatives socials, d’oci i culturals des d’una participació col·lectiva.

 


 

Dates: 27 de desembre

LaFábrika detodalavida. Ctra. Paraje la Nava, s/n, 06230 Los Santos de Maimona, Badajoz
 
 
 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.