10 octubre, 2019
Notícia

V Trobada "Cultura y Ciudadanía: Espacio público"

"Cultura y Ciudadanía" és un programa del Ministerio de Cultura y Deporte que té com a objectiu promoure la participació ciutadana en cultura, a través de línies de treball com aquestes trobades, i en col·laboració amb agents públics i privats de tot l'Estat. Aquesta V edició està dedicada a l'espai públic.

La V Trobada Cultura y Ciudadanía gira entorn del concepte de l’“espai públic” i la seva apropiació (tant individual com col·lectiva) i la seva co-construcció (social, antropològica, polític-democràtica, material, simbòlica o ecològica) a través de la cultura i les seves pràctiques.
———-
Dates: Fins el 12 de juny (data límit per a la recepció de projectes)
La Trobada es celebra el 23 i 24 d’octubre a la Casa del Lector i Intermediae a Matadero Madrid. Paseo de la Chopera, 14, 28045 Madrid
Organitza: Ministerio de Cultura y Deporte (Dirección General de Industrias Culturales, Propiedad Intelectual y Cooperación, a través de la Subdirección General de Cooperación Cultural con las Comunidades Autónomas)
A càrrec de: Maral Kekejian (Veranos de la Villa, Ajuntament de Madrid), Pablo Berástegui, (Projecte Salut au monde, Oporto), María Arana (Urbanbat, Bilbao), Sergio Rodríguez (Nomad Garden, Sevilla), Julio Gómez (Sinsalaudio i Festival Sinsal, Vigo), Benito Burgos (Coordinador de la Trobada Cultura y Ciudadanía, Ministerio de Cultura y Deporte)/comitè académic
———-
Més informació:
culturayciudadania.culturaydeporte.gob.es/2019

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (última consulta: març 2020).

 

Contingut publicat en 2020 per a completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.