21 octubre, 2022
Notícia

VIII Jornada d’Innovació i Cultura. 10 anys generant xarxes

L'edició 2022 de les jornades organitzades per Karraskan, que coincideix amb el 10è aniversari de l'associació, aborda la temàtica del treball en xarxa i la col·laboració.

Karraskan, associació professional per al foment de la innovació en cultura i la cultura de la innovació a Euskadi, compleix 10 anys generant espais comuns de reflexió, així com trobades per conèixer-se, donar-se suport mútuament i créixer juntxs.

 

Per aquest motiu, l’edició 2022 de les seves jornades està dedicada a codissenyar nous models de treball en xarxa en un format diferent de trobada que ha inclòs una sessió oberta i un laboratori, dinamitzats per Maraka i celebrats el setembre, i aquesta jornada per conèixer iniciatives de referència en el tema central de l’edició.

 

Els resultats obtinguts a la sessió oberta i al LAB es presentaran durant la Jornada, el programa de la qual també inclou la presentació de la plataforma Krrskn_Hariak i casos de bones pràctiques:

 

> REACC (Red de Espacios y Agentes de Cultura Comunitaria)
> MIE (Musika Industria Elkartea)
> SAIL IN FESTIVAL (Festival dedicat a la cultura de la Vela)
> EIKEN (Cluster d’empreses audiovisuals d’Euskadi)
> ELIA (European League of Institutes of the Arts)
> EIDE (Associació de Disseny Basc)
> FAETEDA (Federació Estatal d’Empreses de Teatre i Dansa)
> PATEA (Associació estatal Arts de Carrer)

 

Totes aquestes organitzacions participaran a la taula rodona “Reptes de la col·laboració” i la trobada es tancarà amb un dinar i festa networking 10 aniversari.

 

 

Karraskan

 

Karraskan és una associació professional que, des del 2016, treballa per al foment de la innovació en cultura i la cultura de la innovació a Euskadi.

 

Una xarxa que agrupa agents, espais i programes relacionats amb la creació contemporània i la creativitat aplicada, des d’una perspectiva de diàleg, transversalitat i hibridació entre diferents àmbits i disciplines.

 

 

Dates: 27 d’octubre. Amb inscripció prèvia
De 10 a 16h. Romo Kultur Etxea-RKE. Ezequiel Agirre, 6. 48930 Getxo (Bizkaia)
Organitza: Karraskan
Participa: REACC, MIE, SAIL IN FESTIVAL, EIKEN, ELIA, EIDE, FAETEDA i PATEA/Casos de bones pràctiques
Més informació: karraskan/viii-jornada-de-innovacion-y-cultura-10-anos-generando-redes

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb la cultura de la innovació


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.