15 juny, 2021
Notícia

Volver al encuentro. Programa Públic Residències 2020/2021 Matadero Madrid

Una jornada on s'emfatitza la importància dels espais de residència com a llocs de treball, però també de trobada i comunitat, amb la presentació de projectes residents 20/21 al Centro de residencias artísticas de Matadero Madrid.

El Centro de residencias artísticas del centre de creació contemporània Matadero Madrid és una estructura que acull artistes visuals, músics, performers, projectes d’art-educació o col·lectius que transiten les pràctiques artístiques, culturals i socials. Després d’un any complex en el qual el treball dels i les residents es va veure interromput pels tancaments sanitaris, i després d’haver adaptat espais, ritmes i formes de treball a les regulacions vigents, el programa públic Volver al encuentro presenta en obert els projectes residents de 2020 i 2021.

 

A través d’instal·lacions, performances, accions, concerts, projeccions de pel·lícules i converses, el programa s’articula en tres dies, en els quals es busca generar l’espai i el temps adequats per a cada proposta, amb la finalitat de donar visibilitat a les pràctiques dels i les residents, evidenciant la importància de la seva vinculació amb el Centro de residencias artísticas de Matadero i la necessitat d’aquesta mena d’estructures per al teixit creatiu, cultural i social de Madrid.

 

Entre les activitats programades, s’inclouen les taules rodones Educación y públicos diversos (Estudi Debajo del sombrero + Lilián i Charles + Cristina Nualart-AMECUM) i Arte-educación. Escuela, infancia, profesorado (Este Cardinal + LÓVA + Sara Martín Terceño-AMECUM).

 


 

Dates: 4, 11 i 18 de juny, de 17 a 21h
Plaza de Legazpi, 8. 28045 Madrid

 

> Presencial i gratuït, prèvia inscripció

 

> També es pot seguir la retransmissió en streamig a través de la web del programa de residències de Matadero Madrid

 

Organitza: Centro de residencias artísticas (Matadero Madrid)

 

A càrrec de: Juan Canela/Comissari associat residències 2020/2021; Ane Rodríguez Armendariz/Responsable programa; Gema Melgar i Sonsoles Rodríguez/Gestió projectes

 

Participa:

 

> Taules rodones:

 

Debajo del sombrero, Lilián i Charles, Cristina Nualart, Sara Martín Terceño i Jesús Morate (AMECUM), Este Cardinal, LÓVA, Desmusea i Torta

 

> Presentacions, instal·lacions, performances, accions, concerts, projeccions…:

 

Galaxia La Perla, Dami Sáinz Edwards, Nayare Soledad Otorongx, Pablo Durango, Una Fiesta Salvaje, Ana Martínez Fernández, Elisa Pardo Puch, Miguel Ángel Calderón, Andrea Molina, Ayllu, Anna Fux i Ruben H Bermúdez, Jeannette Tineo, ‘Sico Bana Africa’, Cristina Garrido, Víctor Colmenero i Cristina Mejías, Naomy Salge i Teresa Stout aka Softchaos​, Cruhda, Cangrejo Pro i grupo motor de artistas chinos

 

Més informació i programa complert: mataderomadrid

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies sobre programes de residències d’artistes 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.