8 octubre, 2020
Agenda

XII Jornades sobre Inclusió Social i Educació en les Arts Escèniques

La XII edició d'aquestes Jornades, organitzades pel Ministerio de Cultura y Deportes, es realitza en streaming des del Centre Cultural Conde Duque de Madrid amb el lema "La força de les aliances. Debats de futur per a les arts escèniques i musicals inclusives i comunitàries".

En el programa, a través de les ponències, conversatoris i espectacles, s’aborden temes que afecten el sector de les arts escèniques, i que en aquest context d’incerteses adquireixen una especial rellevància: els drets de participació cultural, la precarietat de la cultura, o la construcció de complicitats, entre altres.

 

Les Jornades s’inicien amb una ponència de l’investigador Nicolás Barbieri (Institut de Govern i Polítiques Públiques IGOP-UAB) i es clausuren amb una altra de Fernando García (Projecte mARTaderoRed de Espacios del Sur), des de Bolívia. El programa inclou també la presentació de Memoria conectiva (Laboratori de creació col·lectiva per a majors de 60 anys, MOVE arte para todos) i de l’espectacle OI NÉOI – Els nous (Projecte PI(È)CE, Teatre Tantarantana). A més de compartir una diversitat de projectes als conversatoris i comunicacions sobre aliances, ambdós seleccionats prèvia convocatòria.

 


 

Dates: 8 i 9 d’octubre
Centro Cultural Conde Duque. Conde Duque, 11. 28015 Madrid
Organitza: Ministerio de Cultura y Deporte (Gobierno de España)
Participa: Nicolás Barbieri (IGOP-UAB), Fernando García (mARTadero i Red de Espacios del Sur), MOVE (Memoria conectiva)Teatre Tantarantana (PI(È)CE OI NÉOI – Els nous) entre d’altres projectes i comunicacions

Més informació: culturaydeporte.gob.es/jornadas-sobre-la-inclusion-social.html

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Arts escèniques+Educació+Inclusió social 


 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.