17 març, 2021
Notícia

¿Y tú qué miras? 2021

Espai d'intercanvi i experimentació obert per l'Àrea d'Educació del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza de Madrid a joves de 12 a 16 anys i articulat en aquesta edició al voltant de les xarxes socials.

El 2021 el projecte ¿Y tú qué miras? d’EducaTHYSSEN proposa abordar el museu com una xarxa social generadora de contingut i interaccions, reflexionant i experimentant, des de la pràctica i en un entorn educatiu, sobre les possibilitats i límits de les xarxes socials. On acaba la realitat i comença la ficció? Què és fer-ne un bon ús? Com es genera un contingut de qualitat? Existeixen altres xarxes fora de l’entorn digital? Quines altres xarxes coneixem? Podrien les obres del museu conformar una xarxa social? Es pot, a partir del museu, crear una xarxa social?

 

Partint d’aquestes preguntes, al llarg de quatre sessions, es convida als i les joves participants a experimentar entre els membres del grup per crear una altra manera d’apropar-se a les obres del museu i transformar-lo.

 


 

Dates: Inscripcions obertes (50€)
Dissabtes de març a maig, de 16,00 a 18,30h, al Museo Nacional Thyssen-Bornemisza. Paseo del Prado, 8. 28014 Madrid
Organitza: EducaTHYSSEN (Museo Thyssen-Bornemisza)
Dirigit a: Joves de 12 a 16 anys
Més informació i inscripcions: educathyssen/tu-que-miras-2021

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb propostes per a joves des de museus, centres d’art i espais culturals

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.