12 febrer, 2018
Notícia

Zona intrusa 11. El ritual

Projecte del M|A|C que proposa explorar el ritual com a pràctica artística contemporània. Es tracta d'una proposta artística i educativa a cura de Meritxell Romanos i Paula Ventades (i l’assessorament de Cèlia Prats) i la complicitat dels centres Freta, Escola Pia Santa Anna i els instituts Miquel Biada, Alexandre Satorras i Puig i Cadafalch.

Zona intrusa 11 proposa explorar el ritual com a pràctica artística contemporània. Es treballa amb obres creades per artistes que revisen, reconeixen o comparteixen diferents qüestions vinculades al ritual, en diversos formats: l’ofrena, la transformació de l’espai, la dansa, el cant, les màscares, l’empoderament del cos, l’altar, l’acumulació d’objectes, l’ús de símbols i la creació d’ordres i d’estructures d’acció.

 

L’element intrús del projecte és una estructura en forma d’altar mòbil construïda per artistes, educadores i estudiants. Amb aquesta peça es vol deixar de manifest la creació col·lectiva de les obres d’art i posar en relació els/les estudiants dels diferents instituts. S’exposa a l’Espai de Can Palauet del M|A|C del 19 de maig fins el 10 de juny del 2018.

———-

Dates: Curs 2017-2018

Mataró Art Contemporani. Carrer de Sant Josep, 9, 08302 Mataró, Barcelona

Organitza: M|A|C Mataró Art Contemporani

A càrrec de: Meritxell Romanos i Paula Ventades/curadores; Cèlia Prats/assessorament

Participa: Escola Freta, Escola Pia Santa Anna, Institut Alexandre Satorras, Institut Josep Puig i Cadafalch i Institut Miquel Biada

Suport: Diputació de Barcelona (Área de Cultura)

———-

Més informació:

mataroartcontemporani.cat/posts_edicions/zona-intrusa-11

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.