1 octubre, 2019
Notícia

Activitats educatives per a escolars d'Educació Primària Museo ICO 2019-2020

El Museo ICO de Madrid inicia durant el curs 2019-2020 un programa gratuït d'activitats educatives escolars en format visita taller entorn del seu programa anual d'exposicions temporals, centrat en l'arquitectura i l'urbanisme.

Aquest programa d’exposicions temporals del Museo ICO (Fundación ICO) centrat en l’arquitectura i l’urbanisme gira entorn de tres eixos:

 

> El paper de l’arquitectura enfront dels grans problemes i reptes

 

> L’arquitectura i l’urbanisme des de l’òptica de la fotografia

 

> Les grans figures, escoles o corrents de l’arquitectura contemporània

 

Les activitats educatives programades per al curs 2019-2020 pretenen aproximar el públic escolar a aquests aspectes des d’una dimensió oberta, dinàmica i participativa, valorant el desenvolupament de diverses competències del currículum d’Educació Primària. La finalitat és conèixer més de prop el paper que ocupen arquitectura i urbanisme en el nostre dia a dia, així com la seva relació amb altres manifestacions artístiques com el disseny, la fotografia i les arts escèniques a través d’una visita dinàmica per la sala d’exposicions i la realització d’un taller posterior.
———-
Dates: Lectius del 15 d’octubre de 2019 al 7 de maig de 2020
Museo ICO. Zorrilla, 3. 28014 Madrid
Organitza: Museo ICO (Fundación ICO)
Dirigit a: Escolars d’Educació Primària (6-12 anys)
———-
Més informació:
fundacionico.es/talleres-para-escolares

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.