ANIDA, revista de arte y escuela: Aprendiendo de oído | Convocatòria

Planea, la red de arte y escuela llança la convocatòria “Aprendiendo de oído: Recursos para educar la escucha a través de la experimentación sonora” per a compartir diferents recursos i experiències d’aprenentatge que parteixin del potencial expressiu del so en les seves diferents formes. La convocatòria busca recursos artístics-educatius de tipus textual, audiovisual, sonor, etc. que ja s’hagin desenvolupat en un context educatiu i que puguin ser replicables (en un centre educatiu, una institució cultural, associació, etc.). Amb la selecció, es donarà forma al quart número de ANIDA, revista d’art i escola.
La convocatòria va adreçada a docents en qualsevol àrea o matèria, mediadores, arteducadoras, artistes o qualsevol altre perfil en art i educació que hagin desenvolupat, estiguin produint o coneguin recursos artístic-educatius en relació a la temàtica plantejada.
Dates: fins al 31 de gener de 2024 via formulari
Adreçat a: La convocatòria va dirigida a docents en qualsevol àrea o matèria, mediadores, arteducadoras, artistes o qualsevol altre perfil en art i educació que hagin desenvolupat, estiguin produint o coneguin recursos artístic-educatius en relació a la temàtica plantejada.
Dotació econòmica: bossa pressupostària per a assistir a qualsevol de les formacions dels Cursos d’estiu de PLANEA el 2024. Aquesta inclou despeses de matrícula, desplaçament i allotjament (si són necessaris). Pressupost per a realitzar una breu formació i presentació del recurs seleccionat.
Organitza: Centro de Recursos de Planea PLANEA
Amb el suport de: Fundación Daniel y Nina Carasso, Generalitat Valenciana, Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, Permea, ZEMOS98, Pedagogías invisibles.
Totes les convocatòries obertes
Centro de Recursos de Planea
El Centre de Recursos de la RED PLANEA reuneix i impulsa materials com a unitats didàctiques, recursos per a l’aula i bibliografia especialitzada dirigits a docents i professionals en qualsevol etapa educativa de l’educació formal. El seu objectiu és posar a la disposició de la comunitat educativa materials que serveixin per a activar la pràctica artística en els processos de producció de coneixement i aprenentatges a l’escola.Una part d’aquests recursos es genera en els projectes dels centres de la RED PLANEA, mentre que altres recursos artístic-educatius s’incorporen a través de la seva participació en les convocatòries públiques sobre la base de problemàtiques i reptes contemporanis |
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.