28 novembre, 2019
Notícia

Artivisme: incorporem l’art i la perspectiva global en la formació de l’Escola

Seminari organitzat a Barcelona per Escola lliure El Sol i CreArt (ONG que porta l'art als espais educatius) com un espai de trobada per explorar plegades els diferents àmbits de la justícia global des de diferents metodologies artístiques, fomentant la creativitat com a eina per explorar aquestes temàtiques.

El resultat per tant, serà doble, per una banda conèixer i treballar amb diferents metodologies per incorporar-les a la formació que fem, i d’altra banda, incorporar la perspectiva global a la formació així com transversalitzar els diferents eixos a tota la formació.

 

Sessions:

– 26 de novembre (16 – 19h). Què és la justícia global?
– 10 de desembre (16 – 19h). Drets humans i migracions
– 14 de gener (16 – 19h). Justícia de gènere
– 28 de gener (16 – 19h). Justícia econòmica i ambiental

 

El seminari va dirigit a totes les formadores del claustre de l’escola interessades en incorporar noves metodologies, revisar continguts i generar un espai de trobada. Considerem que pot ser especialment interessant per les formadores de l’àmbit d’ideari, gènere, educació ambiental, pedagogia, eines didàctiques o internacionalisme. D’altra banda conviden a totes les formadores que no són d’aquests àmbits a participar-hi per tal d’impregnar les seves sessions dels eixos transversals de l’escola.
———-
Dates: Del 26 de novembre al 28 de gener
Escola lliure El Sol. Avda. Drassanes, 3 08001 Barcelona
Organitza: Escola lliure El Sol i CreArt
A càrrec de: Elena Diez (Formadora del Claustre de l’Escola El Sol des del 2007.  Tècnica pedagògica d’Esplac durant 7 anys. Formadora d’Educació en Drets Humans. Fundadora de la companyia de teatre d’ombres, El gecko con botes) i Carol Pujadas (Directora de CreArt. Experta en Educació per la Justícia Global. Membre de l’eix educatiu de LaFede.cat)/formadores
Dirigit a: Formadores del claustre escolar (especialment interessant per a les formadores de l’àmbit d’ideari, gènere, educació ambiental, pedagogia, eines didàctiques o internacionalisme)
———-
Més informació:
escolaelsol.org/artivisme-incorporem-l-art-i-la-perspectiva-global-en-la-formacio-de-l-escola

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos (darrera consulta: març 2020).

 

Contingut publicat el 2020 per completar l’arxiu Polièdrica 2017-2019.