28 octubre, 2021
Notícia

Casi libros

Programa de mediació de la Biblioteca i Centre de Documentació del Museo Reina Sofía (Madrid) per abordar-la com a territori reflexiu i participatiu.

Aquesta iniciativa de l’equip de la Biblioteca i Centre de Documentació del Museo Reina Sofía proposa un apropament als seus espais, fons i serveis, més enllà de la seva naturalesa com a plataforma de recerca entorn de l’art contemporani.

 

Aquest programa de mediació experimental aborda la Biblioteca com a territori reflexiu i participatiu, del qual poden sorgir vincles entre la ciutadania i els seus fons artístics i documentals.

 

Les seves línies d’actuació –unes es desenvolupen a la Biblioteca, altres fora– parteixen del llibre com a element comú i dinamitzador, generant diferents projectes:

 

 

Otros libros, y eso

Club de lectura que consta de quatre blocs interconnectats que exploren diferents temàtiques a partir de quatre publicacions. Inclou diferents activitats, tertúlies i activacions.

[ En actiu actualment: quart bloc -“Cronología del cuerpo dispar. Identidad, alteridad y disidencias”- i l’activació del quart llibre -Tengo miedo torero de Pedro Lemebel (Las afueras, 2021)- ]

 

 

Aguja imantada

Programa de visites per a adults a la Biblioteca i Centre de Documentació

[ En actiu actualment: Aguja imantada. Caminar la página ]

 

 

Mirar de cerca

Programa de formació d’usuarixs entorn dels fons artístics i documentals

 

 

Salirse del margen

Sèrie de visites a la Col·lecció del Museu

 


 

Dates: Fins febrer del 2022
Edificio Nouvel. Biblioteca i Centre de Documentació. Museo Reina Sofía. Santa Isabel, 52. 28012 Madrid

 

> Fins el 2 de febrer de 2022: Otros libros, y eso. Dimecres alterns, a les 17,30h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia. Es realitzarà una 2ª convocatòria el febrer

 

> Últim divendres de cada mes: Aguja imantada. Caminar la página. A les 12h. Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

 

Organitza: Museo Reina Sofía

 

Més informació i inscripcions: museoreinasofia/casi-libros

 

 

 

 


#ArxiuViuPolièdrica: Més projectes sobre mediació a institucions d’art 


 

 

 

 

Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.