24 desembre, 2020
Notícia

Colaborar, experimentar, compartir. Bienvenid@s a Medialab Prado

Documental encarregat per Medialab Prado a Principia Studio com una aproximació a aquest projecte de l'Ajuntament de Madrid i a una idea: el laboratori ciutadà.

A Polièdrica hem anat seguint l’activitat de Medialab Prado des dels seus inicis i informant de moltes de les seves propostes, així que ens ha semblat interessant tancar el 2020 difonent aquest documental, estrenat el desembre, que permet conèixer de primera mà què és i què fa aquest laboratori ciutadà de producció, investigació i difusió de projectes culturals de l’Ajuntament de Madrid.

 

El documental s’ha finançat amb una part del Premi ECF Princesa Margriet de Cultura de la Fundació Europea de la Cultura, atorgat a Medialab Prado el març de 2016. El documental s’ha encarregat a la productora audiovisual Principia Studio, sota la direcció d’una de les seves components, Lara Caro.

 

Com explica Medialab, s’hi recullen veus de persones que formen o han format part dels equips de treball de centre, així com persones que han col·laborat al llarg dels anys o que han estat usuàries habituals dels seus espais i activitats. Aquesta llarga llista de participants es pot veure al final del documental, per ordre d’intervenció, en els títols de crèdit.

 

Amb aquestes aproximacions, prossegueix Medialab, es vol mostrar el potencial dels laboratoris ciutadans, per què necessitem llocs on trobar-nos per experimentar i desenvolupar projectes de manera col·laborativa, on col·laborar i aprendre a col·laborar, i on s’obre la possibilitat de millorar les condicions de vida de manera col·lectiva.

 


 

Data: 2020
Documental estrenat el 15 de desembre
Produeix: Medialab Prado (bajo licencia CC.BY.SA)
A càrrec de: Principia Studio; Lara Cano (Principia Studio)/Direcció
Més informació: medialab-prado.es/colaborar-experimentar-compartir-bienvenidos-medialab-prado
Enllaç al documental:
youtube.com/MedialabPrado/Colaborar, experimentar, compartir

 

 

 

#ArxiuViuPolièdrica: Més notícies relacionades amb Medialab Prado

 
 
 
 
Les imatges i la informació procedeixen de les webs i canals de comunicació dels projectes, espais i esdeveniments difosos.